Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Ромската организация на ГЕРБ в Котел прие програмата си за работа през 2014 г.

16 януари 2014 13:33, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 10 години, брой четения: 1900
---

Организационно събрание на новосъздадената структура на младежката ромска организация в Котел се проведе тази седмица. Прие се програма за работа през 2014 г., която включва разнообразни културни, спортни и образователни мероприятия. Сред набелязаните инициативи е изграждането на детска площадка в ромския квартал със собствен труд и собствени средства. Предвидено е изравняване на участък от улица, която е в много лошо състояние от години.

 

В плана са включени футболен турнир, организиране на походи, състезание по спортен риболов и различни инициативи по време на официални празници. Гост на събранието беше координаторът на структурите на партията в областта Марин Кавръков.

 

Ромската младежка организация активно работи за привличане на симпатизанти и се очаква през април, когато е следващото събрание, да бъдат приети нови членове. След събранието се състоя тържество по повод ромската Нова година. Народният представител Десислава Танева приветства ромската общност и поздрави присъстващите с празника.

Снимки

---------