Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Списък на юридическите лица,спечелили търговете за отдаване под наем на помещения ,собственост на "СБДПЛР-Котел" ЕООД,проведени на 17.01.2014г.

21 януари 2014 13:15,
Излъчване: СБР - Котел преди 10 години, брой четения: 3442

Въз основа на проведени тръжни процедури за отдаване под наем на помещения , собственост на "СБДПЛР-Котел"ЕООД и Заповеди №16,17,18,19,20/17.01.2014г. на Управителя на болницата ,са определени следните ,печеливши търга ,юридически лица:

1.ЕТ”Д-р Ивайло Танков-АСМП” печели търг за отдаване на помещение”Лекарски кабинет за специализирана медицинска помощ с полезна площ от 19,88 кв.м.,находящ се на ІІ-ри ет.,източно стълбище , в стълбищна клетка между ІІ-ри и ІІІ-ти ет. на СБДПЛР-Котел ЕООД, с адрес: гр.Котел, ул. ”Изворска” №85”.

 

2.ЕТ”Д-р Господин Ганчев-АПМП” печели търга за отдаване под наем на обект „Лекарски кабинет за АПМП с полезна площ от 39,00 кв.м.,находящ се на ІІ-ри ет.,в „Административен сектор” на СБДПЛР-Котел ЕООД, с адрес: гр.Котел, ул. ”Изворска” №85”.

 

3.МБАЛ”Д-р Иван Селимински” АД - гр.Сливен печели търга за отдаване под наем на обект „Комплекс от кабинети в западната част на партерен етаж на СБДПЛР-Котел ЕООД, с адрес: гр.Котел, ул. ”Изворска” №85”за Отделение по „Образна диагностика” ,с полезна площ 161,72 кв.м”

 

4.МБАЛ”Д-р Иван Селимински” АД - гр.Сливен печели търга за отдаване под наем на обект ” Комплекс от кабинети в източната част на партерен етаж за „Клинична лаборатория” с полезна площ 64,43кв.м” , находящ се в източен партер на СБДПЛР-Котел ЕООД, с адрес: гр.Котел, ул. ”Изворска” №85”.

 

5.„ДИТА-КОТЕЛ”ООД печели търга за отдаване под наем на обект „Кабинет за офис на външна фирма,с полезна площ 38,25 кв.м” , находящ се в стълбищна клетка на западно стълбище, между ІІ-ри и ІІІ-ти етаж на СБДПЛР-Котел ЕООД, с адрес: гр.Котел, ул. ”Изворска” №85”.