Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Дейности на клубовете по проект УСПЕХ

01 февруари 2014 10:51, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 10 години, брой четения: 2736
Разходка из Сливен

Продължават работата си всички клубове работещи по проект УСПЕХ. Проведоха се първите представителни изяви на някои от тях.

Петокласниците от клуб "Историята на моя град"и госпожа Славова събират информация за бита на предците ни, като правят разходките си из малките калдъдръмени улички на Сливен. На представителната си изява разказаха какво са научили и показаха снимки и филм на съучениците си и гостите.

Участниците от клуб "Моделирам и уча" показаха част от своите творения на изложба. Работата за изработване на картички и рисунки чрез различни техники: оригами, киригами, квилинг, рисуване с цветен пясък е интересна за тях и им доставя удоволствие, както и занятията на открито. Гостите и участниците от клуб "Млад журналист" с интерес разгледаха част от творенията им.

Снимки

Да почувстваме духа на старото времеДа разкажем какво видяхме..Красив е нашия град..Елате с нас при следващата ни разходка и посещениеДоволни смеУСПЕХНашите сурвачки и новогодишни картичкиМоделираме заедно...Нашите творенияРаботата на клуб "Моделирам и уча"Работен моментКолажГорди с работата ..ИзложбаСръчните момичета