Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ПОРЕДНО СПОРТНО ОТЛИЧИЕ

14 март 2014 12:53, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 10 години, брой четения: 2346
Награждаване

На 13.03.2014 г. в зала „МАЙ” на община Сливен, кметът на града инж. Кольо Милев официално награди отборите по хандбал.

Момичета и момчета от V – VІІ клас при ОУ ”Елисавета Багряна” се класираха на първо място в „Ученически игри – 2014 г.”, общински кръг в спортната дисциплина – хандбал.

 

Общинският кръг на ученическите игри е най-масовото спортно състезание на територията на община Сливен. В него тази учебна година участваха 1200 състезатели от 162 отбора в 3 възрастови групи - от 5-ти до 12-ти клас. Те се състезаваха в 8 вида спорт – баскетбол, волейбол, футбол, хандбал, лека атлетика, шахмат, бадминтон и тенис на маса. Класиралите се добиват право на участие в Областен, Зонален и Финален /републикански/ кръгове. Кметът на Сливен Кольо Милев връчи купи и грамоти на отборите, спечелили призови места в "Ученически игри” през учебната 2013/2014 година.

Общинския кръг от спортните игри се организира от община Сливен, Регионалния инспекторат на образованието и общинския Детски комплекс.

По време на награждаването кметът на Сливен посочи, че общинското ръководство се стреми да създава добри условия за спорт на младежта и ще продължава да подкрепя изявите на учениците.

На тържеството в зала "Май" присъстваха Александър Борисов, началник на Регионалния инспекторат на МОН в Сливен и директори на училища в общината.

 

Снимки

НаграждаванеНаграждаванеУчастниците от 12 ОУНаграждаванеНаграждаванеУчастниците от 12 ОУУчастниците от 12 ОУ