Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Участие в състезание по природоматематически науки

20 март 2014 18:56, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 10 години, брой четения: 2319
Отбора на 12 ОУ

На 19 март от 15 ч. в зала „Май”, отбор от шестокласници при ОУ „Елисавета Багряна” взе участие в състезание по природоматематически науки, посветено на 170-годишнината от създаването на Основно училище „Панайот Хитов” . В състезанието от три кръга взеха участие ученици от шести клас от СОУ „Константин Константинов”, ОУ „Елисавета Багряна” и ОУ ”Панайот Хитов”. Всяко училище участва с отбор от шестима ученици, като въпросите бяха от областите - Човекът и природата и Математика – V и VІ клас. От всяко училище присъстваха ученици, които подкрепяха представителните си отбори и имаха възможност да отговарят на допълнителни въпроси, както и да получат поощтрителни награди. Всички отбори се представиха достойно и показаха завидни знания от областите - Човекът и природата и Математика.

Връчени бяха отборни награди за І, ІІ и ІІІ място от г-жа Виолета Пенчева, директор на училището, която пожела много бъдещи успехи на състезателите.

Снимки

Отбора на 12 ОУЖурито на състезаниетоПодкрепа за участницитеПодкрепа за участницитеПодкрепа за участницитеУчастник от публикатаПоздрав за всичкиНаграждаванеГрамота