Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ЕДИН МНОГО ТЪРЖЕСТВЕН И ВЪЛНУВАЩ ЮБИЛЕЙ

25 март 2014 15:52,
Излъчване: ОУ "П. Хитов" (VII) преди 10 години, брой четения: 2586
7 ОУ

На 21 март 2014 година Седмо основно училище „Панайот Хитов” – Сливен отбеляза своя 170-годишен юбилей. Спазвайки дългогодишната традиция, на този ден всички учители и ученици се строиха на спортната площадка в двора на училището за издигане на националното знаме. После тържествено бе посрещнато и знамето на училището.

След това всички потеглиха към паметника на Панайот Хитов, където в знак на почит и благодарност поднесоха венец и цветя.

Вечерта от 18.00 часа в Драматичен театър „Стефан Киров” – Сливен, беше изнесен концерт, в който участваха настоящи и бивши ученици от училището. Много ученици, родители, настоящи и бивши учители изпълниха залата . Сред официалните гости бяха кметът на община Сливен, инженер Кольо Милев и заместник-кметове, началникът на Регионалния инспекторат по образование Александър Борисов и много експерти от РИО. Изпълненията на всички участници бяха толкова хубави, че получиха заслужени аплодисменти. Многото поздрави и пожелания за празника за пореден път доказаха, че училището е сред най-уважаваните в града – истински работещо, даващо знания и възпитание на своите многобройни възпитаници.

Поздравителни адреси и цветя бяха получени от министъра на образованието, професор Анелия Клисарова , от Областна управа, от Община Сливен, от РИО Сливен, от Регионална лекарска колегия, от Областен съвет на БЧК ,от Природоматематическа гимназия „Добри Чинтулов”- Сливен, от СОУ „Константин Константинов”, ОУ „Елисавета Багряна”, ОУ „Братя Миладинови” и др.

Снимки

7 ОУ7 ОУ7 ОУ7 ОУ7 ОУ7 ОУ7 ОУ7 ОУ7 ОУ7 ОУ7 ОУ7 ОУ7 ОУ7 ОУ7 ОУ7 ОУ7 ОУ7 ОУ7 ОУ7 ОУ7 ОУ7 ОУ