Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Избраха Мария Григорова от ГЕРБ за председател на Общински съвет-Сливен

27 март 2014 11:20, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 10 години, брой четения: 2143
---

Общинският съветник от ГЕРБ Мария Григорова беше избрана за председател на Общински съвет – Сливен по време на редовно заседание на местния парламент днес. Тя получи подкрепата на 21 общински съветници. За другия кандидат за председателското място – Мариета Петкова от БСП гласуваха 11 души.

Резултатите обяви председателят на комисията по избора Иван Благоев. Протоколът е подписан единодушно от всички членове на комисията. Общият брой на общинските съветници е 41. Гласуваха 40 от тях. Броят на действителните бюлетини е 32, недействителните са 8.

 

Мария Григорова получи букет цветя от своите колеги от ГЕРБ. От своя страна тя заяви от трибуната, че ще работи с всички общински съветници, ще се съобразява с правилника за работа в ОС и законите на страната.

Председателят на Групата общински съветници от ГЕРБ Димитър Митев при представянето на кандидатурата на Григорова подчерта, че тя вече е била два пъти председател на общинския съвет, изпълнявала е функциите на председател и като адвокат познава много добре нормативната уредба. Припомням, че от лятото на 2012 г. Общинският съвет в Сливен е без председател и на всеки три месеца длъжността се изпълняваше на ротационен принцип от трима съветници, сред които Мария Григорова.

Снимки

---