Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител г-н Марин Кавръков проведе работна среща за подготовката на институциите при усложнена зимна обстановка

15 октомври 2009 10:12,
Излъчване: Област Сливен преди 14 години, брой четения: 1347
Участници в работната среща

На 15.10.2009 г. от 14 часа в заседателната зала на Областна администрация, под председателството на областният управител г-н Марин Кавръков проведе работна среща с представителите на общините и структурите от област Сливен.

Работната среща е в изпълнение на Указания изх. № 02.31-3 от 01.09.2009 г. на заместник министър-председателя и министър на вътрешните работи г-н Цветан Цветанов.

Кметовете на общините и ръководителите на териториалните структури на министерствата и ведомствата, до 15.10.2009 г. трябваше да актуализират и представят за проверка и съгласуване плановете за действие на структурите си при усложнена зимна обстановка за изпълнение на задълженията им по Плана за защита при бедствия и Плана за провеждане на спасителни и неотложни аварийно-възстановителни работи /СНАВР/ в областта.

Акцент на работната среща бе върху реалността на плановете за действия свързани с изпълнение на задълженията по Плана за защита при бедствия и Плана за провеждане на спасителни и неотложни аварийно-възстановителни работи /СНАВР/ в областта, в частта им касаеща дейности в зимна обстановка.

 

Представителите на общините Сливен, Нова Загора и Твърдица и останалите структури докладваха на областния управител г-н Марин Кавръков, за промените в текстуалния план и в приложенията.

Не се явиха само представители на община Котел, за което ще бъде търсен отговор.

Промените свързани с практическите дейности на съответната структура и особено на свързаните дейности със съставните части на Единната спасителна система /ЕСС/ или с други структури в областта.

Всички измененията касаещи областния план за защита ще се предоставят на г-н Александър Александров от областна администрация, а измененията касаещи Плана за провеждане на спасителни и неотложни аварийно-възстановителни работи на представителя на дирекция „Гражданска защита”.

 

Снимки

Участници в работната среща