Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител г-н Марин Кавръков присъства на преконференция организирана от управителите на лечебни заведения в Сливен

16 октомври 2009 14:47,
Излъчване: Област Сливен преди 14 години, брой четения: 1348
пресконференция

На 16.10.2009г. от 10 часа в заседателната зала на Областна администрация се проведе пресконференция на управителите на МБАЛ "Д-р Иван Селимински"-Сливен, ДКЦ1, ДКЦ2, Денталния център с цел информиране на обществеността и областна администрация за бъдещето на мобилните медицински кабинети, получени по проект, насочен към осигуряване на достъпна медицинска помощ за малцинствените групи. Проектът е започнал през месец март и приключил в края на месец август. Желанието е кабинетите да бъдат предоставени за нуждите на областта, за да се продължи профилактичната дейност.

Областна администрация подкрепя изразените мнения и заявява, че всички проблеми в здравеопазването са важни и заслужават специално внимание.

Областният управител на област Сливен г-н Марин Кавръков е изпратил писмо до Министерството на здравеопазването за трите специализирани автомобила за изследвания, които да бъдат предоставени на община Сливен или МБАЛ – Сливен.

Снимки

пресконференция