Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Златното момиче на България Станка Златева гостува на ХГ „ Дамян Дамянов”- Сливен по покана на клуб „ Радио-телевизионна журналистика”

10 април 2014 15:17,
Излъчване: ПХГ "Дамян Дамянов" преди 10 години, брой четения: 2623
Станка Златева

„Продължавам с тренировките. Следващата цел е Световното първенство през септември”. Това обяви пред препълнената зала на Мултимедийния кабинет на гимназията неколкократната световна, европейска шампионка и олимпийска медалистка Станка Златева. Тя отдели от малкото си свободно време, за да изпълни обещанието си, дадено на клуб „Радио-телевизионна журналистика” по проект УСПEХ да им гостува. Младите журналисти зададоха въпроси и джентълменски предоставиха възможност и другите да попитат Златното момиче на България. „Трябва да сте упорити и да следвате желанията си”, заяви Станка Златева пред учениците на Хуманитарната гимназия. След срещата всички се скупчиха около нея, а тя раздаде безброй автографи и се снима с много от възпитаниците на гимназията.

 

Всички ние пожелаваме на Станка Златева успехи и в бъдеще и й стискаме палци от сърце.!!!

Добринка Иванова

Снимки

Станка ЗлатеваСтанка ЗлатеваСтанка ЗлатеваСтанка ЗлатеваСтанка ЗлатеваСтанка ЗлатеваСтанка ЗлатеваСтанка ЗлатеваСтанка ЗлатеваСтанка ЗлатеваСтанка ЗлатеваСтанка ЗлатеваСтанка Златева