Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител г-н Марин Кавръков откри симпозиум на тема „Как да работим съвместно с Американското правителство”

20 октомври 2009 13:25,
Излъчване: Област Сливен преди 14 години, брой четения: 1186
Областен управител г-н Марин Кавръков

Днес 20.10.2009 г. от 10 часа във Военния клуб на гр. Сливен областният управител г-н Марин Кавръков откри симпозиум на тема „Как да работим съвместно с Американското правителство”.

На откриването присъства и зам. областния управител г-н Пейчо Пейчев.

Форумът, организиран от командването на Съвместните Оперативни Сили – Изток, събра много представители на фирми, предприемачи и хора, проявяващи интерес към темата.

Областният управител г-н Марин Кавръков приветства представителите на Съвместните оперативни сили „Изток” организирали обучението и всички бизнес предприемачи в залата.

Той изтъкна доброто сътрудничество между пребиваващите в страната ни американски войници и областна администрация.

На регионалните срещи, които е провеждал областният управител г-н Марин Кавръков винаги е отстоявал да се работи с местни фирми. Да се даде максимална възможност на местните предприемачи да участват в строителство на военната база в „Ново Село”. Така ще се подобрят двустранните бизнес отношения и подпомогне развитието на местните фирми. В състояние на криза това е шанс за местният трудов пазар. Изграждането и бъдещата експлоатация на тренировъчния полигон „Ново село” трябва максимално да се използва за реализиране на доходи от местната общност.

„Моето желание е желанието на хората от региона. От вас зависи до каква степен ще мобилизирате интелектуалния и технологичния си потенциал, и удовлетворите изискванията на Американското правителство”- каза г-н Марин Кавръков на присъстващите в залата.

Г-н Марин Кавръков изрази и подкрепата на Областна администрация по темата на днешния симпозиум.

Той пожела ползотворна работа на всички участници.

Участниците и гостите на форума ще имат възможност да задават писмено въпроси по време на обучението чрез предварително раздадени им анкетни карти. В края на симпозиума е определено време и за дискусия по представените детайли около вариантите за партньорство и сътрудничество с американската армия.

Снимки

Областен управител Марин Кавръков и зам. областен управител Пейчо Пейчев