Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Мария Габриел: Гарантът за европейското развите на България е ГЕРБ

19 май 2014 22:48, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 9 години, брой четения: 1668
---

Високата избирателна активност на 25 май ще гарантира, че нашето мнение, ценности, визия и резултати ще могат да се чуват в Европа. Това заяви в Сливен кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Мария Габриел.

„Чрез висока избирателна активност ще кажем „да” на България единствено и само в Европа , ще кажем „да” на силен Европейски съюз. Гарантът за европейското развитие на България е партия ГЕРБ”, каза Мария Габриел.

 

Тя призова жителите на Сливен на гласуват с номер 18 в бюлетината, защото екипът на ГЕРБ е най-добрия и се отличава с ценностите, които носи всеки един от кандидатите. „Нашите ценности са европейските ценности, ценностите за демокрация, за върховенство на закона, за права на човека, за постоянен диалог с гражданите, за прозрачност и правила, които да важат за всички. Ние имаме резултати и ясна визия за това каква България искаме – България на растеж с устойчиви работни места. Страна, в която не се страхуваме да взимаме трудни решения”, допълни Мария Габриел. Тя подчерта, че ГЕРБ иска качествено образование за младите хора, силно и проспериращо земеделие и предприемачество.

 

„Като граждани на България искаме ясно да се чува нашето мнение и да виждаме резултатите от общия ни труд. Как можем да го направим ? Като гласуваме и даваме доверието си на личности, които носят отговорност. Партия ГЕРБ и Европейската народна партия са партиите на отговорното управление. Ние не трупаме дългове, които ще изплащат децата ни. Знаем, че само с общи усилия ще постигнем това, което всеки от нас мечтае – страната ни да има не само своето славно минало, но и истинско бъдеще”, Мария Габриел.