Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител г-н Марин Кавръков откри третия детски национален спортен турнир

30 октомври 2009 18:03,
Излъчване: Област Сливен преди 14 години, брой четения: 1472
откриване на турнира

На 30.10.2009 г. от 12 часа в Спортна зала „Васил Левски” гр. Сливен областният управител г-н Марин Кавръков откри третия детски национален спортен турнир с участници от домовете за деца лишени от родителски грижи от цялата страна.

Състезанията се провеждат по програма на Министерство на физическото възпитание и спорта, насочена към настанените в домове деца, лишени от родителска грижа. Нейната цел е чрез спорт да бъде подпомогната личната изява, социалната интеграция, мотивацията и отговорността на децата за реализацията на техния потенциал в обществото.

Областният управител г-н Марин Кавръков поздрави участниците дошли в града на Сините камъни, в града на 100 –те войводи, в една от най- хубавите спортни зали в страната и пожела спортсменски дух, и много победи на участниците в състезанията. „Най – добрите да спечелят наградите и от тази зала да тръгнат бъдещите шампиони на България”- пожела г-н Марин Кавръков.

Националните шампионати за деца, лишени от родителска грижа се радват на все по – голяма популярност сред децата от домовете, които намират в тези събития поле за изява и стимул за системни занимания със спорт.

Снимки

Участници в турнираоткриване на турнира