Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Приз „Майчино сърце” ще бъде връчен на приемен родител на 1 юни 2014 г.

30 май 2014 11:07,
Излъчване: Област Сливен преди 9 години, брой четения: 868
снимка

На 01.06.2014 oт 11.00 часа в заседателната зала на Областна администрация Сливен под патронажа на областния управител Корнелий Желязков и по инициатива на сдруженията с нестопанска цел „За духовни и социални дейности” и „Демократичен съюз на жените”- Сливен ще бъде връчен приза „Майчино сърце“ на приемен родител.

Инициативата се осъществява за пети път и цели да се популяризира труда и грижите, полагани от действащите приемни семейства за осигуряване на по-добър живот за деца в риск, да се насърчи развитието на приемната грижа.

Поканени за участие са представители на УНИЦЕФ България, кметове и заместник-кметове на общините в областта, директори на Регионална дирекция и Дирекции „Социално подпомагане”, началниците на отделите за закрила на детето, администратори и екипи по приемна грижа за общините Сливен и Нова Загора, ръководители на социални услуги, представители на неправителствени организации, представители на Областния съвет на детето, приемни семейства от област Сливен.

Участие в церемонията по връчване на Приза ще вземат ученици от Гимназия с преподаване на западни езици „Захарий Стоянов“ и ЦДГ „Детски рай“- Сливен.

КАНЯТ СЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА МЕДИИТЕ ЗА УЧАСТИЕ!