» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Предстоящо заседание по проект „Подкрепа за деца в конфликт със закона, деца в риск и техните семейства”

03 July 2014 15:39,
Emission of: District Sliven 9 years ago, number of readings: 746

На 08.07.2014 г. от 14 ч., в зала „Георги Данчев” на Областна администрация Сливен, ще се проведе заседание на Областната координационна група за подпомагане изпълнението на проект „Подкрепа за деца в конфликт със закона, деца в риск и техните семейства”, реализиран от УНИЦЕФ.

 

Поводът за провеждане на заседанието е включването на нова социална услуга – Преходно жилище, в мрежата от услуги по проект „Подкрепа за деца в конфликт със закона, деца в риск и техните семейства” и необходимата в тази връзка промяна в Плана за действие на областно ниво за изпълнение на проекта.

 

Заседанието ще протече при следния дневен ред:

1. Представяне на напредъка по изпълнението на проект „Подкрепа за деца в конфликт със закона, деца в риск и техните семейства”.

 

2. Представяне на информация за резултати от проведена писмена процедура за неприсъствено приемане на решение за промяна в Плана за действие във връзка с изграждане на Център за обществена подкрепа в община Нова Загора.

 

 

3. Обосновка на необходимостта от изграждане на Преходно жилище в гр. Сливен и приемане на промяна в Плана за действие на областно ниво за изпълнение на проект „Подкрепа за деца в конфликт със закона, деца в риск и техните семейства”.

 

4. Други.

 

Поради важното значение и очакван резултат от осъществяването на проекта, поканват се медиите, които се интересуват от отразяване на събитието.