Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Предстоящо заседание по проект „Подкрепа за деца в конфликт със закона, деца в риск и техните семейства”

03 юли 2014 15:39,
Излъчване: Област Сливен преди 10 години, брой четения: 766

На 08.07.2014 г. от 14 ч., в зала „Георги Данчев” на Областна администрация Сливен, ще се проведе заседание на Областната координационна група за подпомагане изпълнението на проект „Подкрепа за деца в конфликт със закона, деца в риск и техните семейства”, реализиран от УНИЦЕФ.

 

Поводът за провеждане на заседанието е включването на нова социална услуга – Преходно жилище, в мрежата от услуги по проект „Подкрепа за деца в конфликт със закона, деца в риск и техните семейства” и необходимата в тази връзка промяна в Плана за действие на областно ниво за изпълнение на проекта.

 

Заседанието ще протече при следния дневен ред:

1. Представяне на напредъка по изпълнението на проект „Подкрепа за деца в конфликт със закона, деца в риск и техните семейства”.

 

2. Представяне на информация за резултати от проведена писмена процедура за неприсъствено приемане на решение за промяна в Плана за действие във връзка с изграждане на Център за обществена подкрепа в община Нова Загора.

 

 

3. Обосновка на необходимостта от изграждане на Преходно жилище в гр. Сливен и приемане на промяна в Плана за действие на областно ниво за изпълнение на проект „Подкрепа за деца в конфликт със закона, деца в риск и техните семейства”.

 

4. Други.

 

Поради важното значение и очакван резултат от осъществяването на проекта, поканват се медиите, които се интересуват от отразяване на събитието.