Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Церемония по откриване на обновения здравен център в село Жеравна

10 ноември 2009 13:03,
Излъчване: Област Сливен преди 14 години, брой четения: 1338
церемония по откриването на здравната служба

На 10.11.2009 г. от 9:30 часа се състоя церемония по откриването на обновения здравен център в село Жеравна.

На откриването присъстваха областният управител г-н Марин Кавръков, заместник областният управител г-н Христо Карабекиров, експертът за връзки с обществеността г-жа Цветана Ненова, заместник кметът на община Котел г-жа Веселина Русева, майор Рий, сержант Филипи и началникът на отдела за сътрудничество Подполковник Ерик Хартман.

Областният управител г-н Марин Кавръков благодари на амириканските военослужещи за помощта, която оказват на с. Жеравна и другите селища в района на полигона ”Ново село”.

Той припомни, че съвсем скоро на 10.12 тази година се навършват 95 години от назначаването на първия български посланник в САЩ- Стефан Панаретов.

Областният управител пожела и в бъдеще, за отношенията между България и САЩ да се работи така, както великият сливенски дипломат е работил в началото на века.

„Нашето бъдеще, като нация и народ зависи от нашето здраве. Здравето на децата е нашият приоритет. С този ремонт това е една крачка към всичко, което ни предстои в бъдеще. Събитието е връх в приятелството и партньорството между нашите два народа” подчерта Г-н Хартман в своето приветствие.

За ремонта на подовата настилка, покрива и тавана са усвоени 13 789 долара по Програма за хуманитарна помощ от Европейското командване на въоръжените сили на САЩ в Европа.

Снимки

приветствие на областният управителгости на церемонията