Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Ползотворно заседание на Областната координационна група

08 юли 2014 16:18,
Излъчване: Област Сливен преди 9 години, брой четения: 920
Заседание на Областната координационна група

На 08.07.2014 г. от 14 ч., в зала „Георги Данчев” на Областна администрация Сливен, се проведе заседание на Областната координационна група по проект „Подкрепа за деца в конфликт със закона, деца в риск и техните семейства”.

Форумът бе открит от областния управител Корнелий Желязков – председател на Областната координационна група, в присъствието на заместник областния управител Неджми Ахмед – заместник председател на същата, Майя Грозданова – консултант „Закрила на детето” към УНИЦЕФ България и членовете на координационната групата.

На заседанието бе представена новата услуга, включена в проекта – Преходно жилище. Бе обсъдено и цялостното развитие на проекта „Подкрепа за деца в конфликт със закона, деца в риск и техните семейства”.

Дискутирана бе необходимостта от изграждане на Преходно жилище в гр. Сливен, както и необходимите по тази причина промени в Плана за действие на областно ниво по изпълнение на проекта.

По искане на участници в групата, след дискусии, свързани с проблематиката на социалната работа, насочена към гореспоменатите групи деца и младежи, бяха направени някои допълнителни промени в Плана за действие на областно ниво.

Дискутирани бяха и въпроси, свързани със сроковете на изпълнение на различните видове дейности по проекта, както и варианти за оптимизирано използване на специализираните услуги, които се предвиждат за децата и младежите в преходното и в наблюдаваното жилище. Новите услуги предстои да бъдат открити съвсем скоро.

 

Дейността на Областната координационна група предизвиква силен обществен интерес поради очакваните си високи практически резултати.

Снимки

Заседание на Областната координационна групаЗаседание на Областната координационна групаЗаседание на Областната координационна групаЗаседание на Областната координационна групаЗаседание на Областната координационна групаЗаседание на Областната координационна групаЗаседание на Областната координационна групаЗаседание на Областната координационна групаЗаседание на Областната координационна групаЗаседание на Областната координационна групаЗаседание на Областната координационна група