Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Над 400 души са участвали в състезанието по ориентиране на Карандила

20 август 2014 16:37, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 9 години, брой четения: 1629
---

От 15 до 17 август на Карандила се проведе национално състезание по ориентиране. В него участваха 423-ма състезатели от 2 до 80-годишна възраст от цялата страна.

Организатори на проявата бяха Спортен клуб по ориентиране „Сини камъни”-Сливен и Клуб по ориентиране „Диана” – Ямбол. Сред официалните гости на състезанието бе народният представител от ГЕРБ-Сливен Десислава Танева. Областната организация на партията за пореден път подкрепи провеждането на състезанието и осигури питейна вода за участниците и гостите, както и агрегат за електрическо захранване на лагера.

 

През първия и втория ден бяха стартовете за купа „Сливен”, а третият - за купа „Диана” - Ямбол. Състезатели на сливенския отбор от Спортен клуб по ориентиране „Сини камъни” грабнаха купа „Сливен, а купа „Диана” бе спечелена от „Узана” – Габрово. l

 

Организаторите отбелязват, че това е едно от най-големите състезания в страната и първо по рода си, което се провежда на палатков лагер. Отзивите на състезателите са положителни, като повечето от тях изразяват удовлетворение от големия интерес от публика и участници, дошли от различни краища на страната.

Част от състезанието по ориентиране беше и благотворителна акция в подкрепа на малката Николета, която има тежко заболяване. Събраната сума е 654 лева.

Снимки

------