» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Започва ремонтът на Медицинския колеж

26 August 2014 15:09,
Emission of: District Sliven 9 years ago, number of readings: 844
Снимка

На 28.08.2014 г. от 10.30 часа в зала „Георги Данчев“ на областна администрация Сливен ще се състои церемония по подписване на договор за изпълнение на проект „Извършване на строителни и монтажни работи за въвеждане на мерки за енергийна ефективност, преустройство и модернизация на съществуваща сграда за образование за нуждите на Медицински университет - Варна - филиал Сливен”.

На церемонията ще присъстват Деян Грънчаров - помощник-ректор на Медицински университет - Варна, доц. д-р Нели Спасова - директор на филиала в Сливен, проектантите на обекта, представители на строителния надзор и фирмата изпълнител.

Възложител на строително-ремонтните работи е Медицински университет - Варна, а изпълнител е сливенската фирма „Билдинг-ТД“ ЕООД. Реализирането на проекта се осъществява с финансиране от Публична инвестиционна програма „Растеж и устойчиво развитие на регионите” с активната подкрепа на областна администрация Сливен. Подписването на договора за изпълнение става след проведена открита процедура за избор на изпълнител. Срокът за изпълнение на дейностите по проекта е 106 работни дни.

След официалната церемония е предвидено посещение на сградата на Медицински колеж - Сливен.

КАНЯТ СЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА МЕДИИТЕ ДА ПРИСЪСТВАТ НА ДВЕТЕ МЕРОПРИЯТИЯ.