Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Започва ремонтът на Медицинския колеж

26 август 2014 15:09,
Излъчване: Област Сливен преди 9 години, брой четения: 851
Снимка

На 28.08.2014 г. от 10.30 часа в зала „Георги Данчев“ на областна администрация Сливен ще се състои церемония по подписване на договор за изпълнение на проект „Извършване на строителни и монтажни работи за въвеждане на мерки за енергийна ефективност, преустройство и модернизация на съществуваща сграда за образование за нуждите на Медицински университет - Варна - филиал Сливен”.

На церемонията ще присъстват Деян Грънчаров - помощник-ректор на Медицински университет - Варна, доц. д-р Нели Спасова - директор на филиала в Сливен, проектантите на обекта, представители на строителния надзор и фирмата изпълнител.

Възложител на строително-ремонтните работи е Медицински университет - Варна, а изпълнител е сливенската фирма „Билдинг-ТД“ ЕООД. Реализирането на проекта се осъществява с финансиране от Публична инвестиционна програма „Растеж и устойчиво развитие на регионите” с активната подкрепа на областна администрация Сливен. Подписването на договора за изпълнение става след проведена открита процедура за избор на изпълнител. Срокът за изпълнение на дейностите по проекта е 106 работни дни.

След официалната церемония е предвидено посещение на сградата на Медицински колеж - Сливен.

КАНЯТ СЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА МЕДИИТЕ ДА ПРИСЪСТВАТ НА ДВЕТЕ МЕРОПРИЯТИЯ.