Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител приветства директорите на училища на съвещание в РИО Сливен

11 септември 2014 14:37,
Излъчване: Област Сливен преди 9 години, брой четения: 1010
Съвещание с директорите на училища - септ.2014

На 11.09.2014 г., по покана на началникът на Регионален инспекторат по образованието – Бисерка Михалева, областният управител Валя Радева взе участие в ежегодното септемврийско съвещание на директорите на училища.

Областният управител изрази готовността си за подкрепа към образователните институции в региона: „В качеството си на областен управител ви уверявам, че ще съдействам, съгласно вменените ми правомощия, за реализирането на вашата високоблагородна дейност. Усилията, които полагате, както и резултатите, които постигате, са ключът към устойчивото развитие на всяко дете!”, каза Валя Радева.

Други официални гости на срещата бяха Надя Кантарева – директор на издателството на Министерство на образованието и науката – „Аз Буки” и кметът на община Сливен – Кольо Милев. Присъстваха и представители на Областна дирекция „Полиция” и Областно управление „ Пожарна безопасност и защита на населението”

Надя Кантарева представи последните новости в издателството на МОН, информацията за които да бъде в помощ на директорите и учителите от образователната система в региона. Директорът на „Аз Буки” изрази възхищението си от присъствието на толкова ръководни кадри и техния интерес и готовност за подкрепа към училищните институции.

Съвещанието продължи с дискусии по конкретни проблеми с техническа и организационна насоченост, като форматът бе пряка дискусия между директорите и представителите на отговорните институции.

Снимки

Съвещание с директорите на училища - септ.2014Съвещание с директорите на училища - септ.2014