Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН

15 септември 2014 19:07,
Излъчване: ПХГ "Дамян Дамянов" преди 9 години, брой четения: 2174
Откриване на учебната година

9 ЧАСА, 15. 09.2014- ТЪРЖЕСТВЕНО ОТКРИВАНЕ НА УЧЕБНАТА ГОДИНА ЗА УЧИТЕЛИ, УЧЕНИЦИ И ПЕРСОНАЛА НА ХУМАНИТАРНА ГИМНАЗИЯ „ДАМЯН ДАМЯНОВ”. Тържеството уважиха с присъствието си г-жа доц. Екатерина Иванова- бивш директор и основател на гимназията, г-н Жельо Радев- директор на гимназията, г-жа Дияна Костадинова- пом. директор по УВД, г-жа Светлана Георгиева- председател на УН, учители, родители и ученици.

С приветствени думи се обърна към всички г-н Ж. Радев. Той приветства новоприетите ученици от 5 и 8 класове с първия учебен ден.

Г-жа Георгиева се обърна към ученици, учители и родителите с пожелание за здраве, бодрост, смелост и добри успехи.

Водосвет отслужи отец Йоан от храм “Св.Димитър”.

След водосвета новопостъпили ученици от 5 клас при ХГ се отправиха с цветя към паметната плоча на своя патрон Дамян Дамянов. Тази година Гимназията ще чества 80 години от рождението на поета.

Педагогическият колектив пожелава на своите възпитаници здраве, успешна и ползотворна учебна година и творческо дръзновение!

Снимки

Откриване на учебната годинаОткриване на учебната годинаОткриване на учебната годинаОткриване на учебната годинаОткриване на учебната годинаОткриване на учебната годинаОткриване на учебната годинаОткриване на учебната годинаОткриване на учебната годинаОткриване на учебната годинаОткриване на учебната годинаОткриване на учебната годинаОткриване на учебната годинаОткриване на учебната годинаОткриване на учебната годинаОткриване на учебната годинаОткриване на учебната годинаОткриване на учебната годинаОткриване на учебната годинаОткриване на учебната годинаОткриване на учебната година