Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Пресконференция на областния управител г-н Марин Кавръков, по повод първите 100 дни от управлението му

26 ноември 2009 17:59,
Излъчване: Област Сливен преди 14 години, брой четения: 1238
пресконференция

На 26 ноември 2009г. /четвъртък/ от 12.00 часа в заседателната зала на Областна администрация - Сливен се проведе пресконференция на областния управител г-н Марин Кавръков, по повод първите 100 дни от управлението му.

Г-н Марин Кавръков обяви на журналистите, че сравнително бързо е успял да се ориентира в областна администрация, тъй като е имал предварителни впечатления от нейната работа, а ангажиментите му в Общински съвет Сливен са му е помогнали в тази насока.

Бяха коментирани основните приоритети на областна администрация, като изграждане на магистрала „Тракия”, напоителни системи, замърсяването на речните корита, създаване на Областен съвет за хората със специфични проблеми и др.

Г-н Кавръков сподели, че е успял да изпълни обещанието си онкоболните да имат лекар в гр. Сливен и подвижните лекарски кабинети да останат в областта, и да работят за здравето на гражданите на област Сливен.

Беше споделено, че за 100-те дни на управление, областният управител е приел и изслушал проблемите на повече от 300 души, освен тези, които са го посетили в приемният ден.

На мултимедийна презентация бяха представени всички официални контакти с чужди делегации и национални органи на управление.

В края на пресконференцията областният управител г-н Марин Кавръков отговори на всички поставени въпроси от местните печатни и електронни медии.

Снимки

пресконференция