Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Евродепутатът от ГЕРБ Ева Паунова откри информационен офис в Стара Загора

20 септември 2014 15:32, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 9 години, брой четения: 1901
---

В събота, 20-ти септември, в Стара Загора евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова откри своя първи европейски информационен офис. „Надявам се, че офисът ми не само ще предостави информация за работата на европейските институции и моята дейност в Европейския парламент, но и че той ще се превърне в един инкубатор на идеи“, заяви тя.

 

Откривайки своя офис в Стара Загора, където бившият евродепутат Илиана Иванова също е имала представителство, Ева Паунова отбеляза важността на приемствеността в работата. Тя също посочи, че ще е активна не само в региона, но и в цялата страна: „Радвам се да съм част от екипа на ГЕРБ, който залага на професионализма, на отборната игра навсякъде в България.“

Председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов също наблегна на колективния подход. Той отбеляза, че „различните кръгове в партията изглеждат като тези от Олимпийските игри – те се преплитат. С това ние показваме, че ГЕРБ е не просто партия, а кауза за добро управление.“

 

Цветан Цветанов, заместник-председател на партията, допълни, че по този начин се изгражда партньорство между всички общини. Евродепутатите играят важна роля в този процес – те са „не просто чиновници на европейския съюз, а дейни политици, които работят и за регионите“.

На събитието присъстваха още Живко Тодоров, кмет на Стара Загора и координатор на ГЕРБ за старозагорска област, както и водачът на листата за Стара Загора Лиляна Иванова, водачът на листата за Сливен Десислава Танева с кандидатите Камен Костов и Силвия Мариножа , кметът на Казанлък Галина Стоянова, кметът на Раднево д-р Юлиан Илчев и кметът на Мъглиж Господин Господинов.

Първият европейски информационен офис на Ева Паунова се намира на адрес бул. Митрополит Методий Кутев 5 и ще е отворен за вас всеки делничен ден от 9 до 18 ч.

Ева Паунова е член в Комисията по вътрешен пазар и защита на потребителите и единственият български представител в Комисията по икономически и парични въпроси на ЕП. Тя също е част от Делегацията за връзки с Китайската народна република и на Делегацията за връзки с Америка. Основните й приоритети са образование, дигитален пазар и развитие на малкия и среден бизнес.

Снимки

---------------