Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Вицепремиерът Йордан Христосков ще се срещне с областния управител на област Сливен

24 септември 2014 13:56, Областна администрация Сливен
Излъчване: Област Сливен преди 6 години, брой четения: 481

Вицепремиерът и министър на труда и социалната политика Йордан Христосков ще посети областите Сливен, Ямбол, Бургас, Стара Загора и Пловдив в периода 25 – 26 септември 2014 година.

На 25.09.2014 г., той ще се срещне с областните управители на Сливен, Ямбол и Бургас, както и с директорите на териториалните поделения на Национален осигурителен институт, Агенция за социално подпомагане, Агенция по заетостта и Изпълнителна агенция „Главна инспекция по труда“ за съответните области. Работната среща с областния управител и директорите на териториални поделения от сливенски регион ще започне в 10:30ч. Среща с представители на медиите, министър Христосков ще проведе в 11:45ч. в сградата на Областна администрация Сливен.

В 14:30 часа министърът ще посети Комплексен център за социални услуги в Ямбол (ул. „Търговска“ № 120). На 26 септември 2014 г. той ще се срещне с областния управител на Стара Загора и директорите на Национален осигурителен институт и агенциите към Министерството на труда и социалната политика в града.

В 11:00 часа министър Христосков ще открие академичната 2014/2015 година в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ .