Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Валя Радева беше гост на откриването на академичната година на Факултет и Колеж - Сливен

29 септември 2014 12:13,
Излъчване: Област Сливен преди 9 години, брой четения: 933
Приветствие от областния управител

На 29.09.2014 г. с официално откриване започна академичната година на Инженерно-педагогически факултет и Колеж – Сливен към Технически университет – София. Официални гости на откриването бяха областният управител на област Сливен Валя Радева, кметът на община Сливен Кольо Милев и заместник-кметът на община Сливен Иван Петров.

Директорът на Колеж – Сливен Йордан Чобанов, изказа своите пожелания към първокурсниците за избора им на учебно заведение, пожела успех и на всички студенти и преподаватели, които допринасят всеки ден за развитието на академичната общност и за своето собствено усъвършенстване в избраната професия.

Областният управител поздрави ръководството и преподавателите за постиженията, сред които е и откриването на нова акредитирана специалност от тази учебна година – „Автотранспортна техника”. Областният управител пожела здраве, ползотворен труд и постоянство и на студентите прекрачващи прага на учебното заведение – за да започнат и завършат успешно академичната 2014/2015 година.

Снимки

Ръководството и официалните гости на събитиетоПриветствие от доц. д-р Йордан ЧобановСтуденти и гости на откриването