Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Жителите на Твърдица честват празника на града си

14 октомври 2014 17:28,
Излъчване: Област Сливен преди 9 години, брой четения: 888
Петковден в Твърдица

С множество мероприятия, организирани през последните дни от общинското ръководство на гр. Твърдица, бе отбелязан празникът на града. Спортни мероприятия, състезания в различни занаятчийски и професионални направления, откриване на археологическа музейна сбирка, последвана от откриване на археологическа музейна сбирка и изложба на местния творец Галена Воротинцева бяха само част от събитията, с които жителите на гр. Твърдица посрещнаха своя празник.

В 10 ч. на 14 октомври 2014 г., на пл. Свобода в гр. Твърдица, бяха посрещнати официалните гости – заместник областният управител Неджми Ахмед и представители на бъдещия парламент, избрани от МИР 21 Сливен.

Знамената пред Община Твърдица бяха издигнати с тържествена церемония на фона на българския химн, след което граждани и гости на града поставиха венци и цветя пред паметника в знак на почит. Кметът на община Твърдица Атанас Атанасов, поднесе своето приветствие за празника, след което твърдичани бяха поздравени и от заместник областния управител Неджми Ахмед.

Тържествена сесия, посветена на празника се състоя в Общински съвет – Твърдица, където бяха поднесени приветствия към гражданите на града.

Поздравителен адрес от името на областния управител Валя Радева поднесе заместникът й Неджми Ахмед:

„Приемете моите най-сърдечни поздравления по случай празника на град Твърдица и големия църковен празник – Петковден! Днес, когато с редица събития отбелязвате своето единство като съграждани и почитате храмовия празник на Св. Петка, отправям пожеланията си за здраве, благополучие и добри дни за вас и семействата ви!

Пожелавам ви да живеете в град, който не спира да се развива през годините и разцъвтява пред очите ви с ваша помощ и всеобщи усилия! Пожелавам ви да имате високата отговорност към себе си и обществото и високо самочувствие, че допринасяте в каузите, които да променят живота ви към по-добро!”, бе поздравът на областния управител Валя Радева.

Снимки

Приветствие от заместник областния управител Неджми АхмедПриветствие