Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Идеи за регионални програми за заетост бяха обсъдени на работна среща с областния управител

15 октомври 2014 14:47,
Излъчване: Област Сливен преди 9 години, брой четения: 960
Работна среща за заетостта

Работна среща за обсъждане на идеи за регионални програми за заетост и обучение през 2015 г. се проведе на 15.10.2014 г. в Областна администрация Сливен. Срещата бе инициирана от областния управител Валя Радева, във връзка със стартиралата процедура за представяне на предложения за програми, срокът за което е до 23.10.2014г.

Присъстваха Валя Радева – областен управител и домакин на срещата, Светла Стоянова – заместник-кмет на община Нова Загора, Детелина Адамова – заместник-кмет на община Котел, Петко Борисов – заместник-кмет на община Твърдица, Тихомира Димитрова – директор на дирекция „Бюро по труда” Сливен, Валентина Сердарска – и.д. директор на дирекция „Бюро по труда”, представители на КНСБ-Сливен, Регионална организация на инвалидите – Сливен и експерти от областната и общинските администрации.

Дискутирани бяха теми, свързани с вече реализирани регионални програми, тяхното протичане и резултатност.

В рамките на добра дискусия между страните се появиха различни нови идеи за предстоящото приемане на проектопредложения за програми на общинско и областно ниво.

 

Областна администрация Сливен напомня, че институциите и организациите, които имат разработени предложения за регионални програми за заетост и обучение за включване в НПДЗ-2015 година, е необходимо в срок до 23.10.2014 г. да ги представят в деловодството на Областна администрация Сливен (на хартиен и електронен носител, както и по електронна поща на следния адрес: governments@regionsliven.com ).

Поканата за представяне на регионални програми за заетост, с подробни указания за тяхното разработване – допустими дейности, приоритетните целеви групи, финансиране, критериите за оценка, както и Формуляр за кандидатстване, можете да намерите на интернет сайта на Министерството на труда и социалната политика, раздел „Документи, други документи”: http://www.mlsp.government.bg/bg/docs/indexothers.htm

Снимки

Работна среща за заетостта