Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Съвещание за предстоящия зимен сезон в пътното поддържане се проведе в Областна администрация Сливен

22 октомври 2014 17:16,
Излъчване: Област Сливен преди 9 години, брой четения: 759
Огнян Арабаджиев

Регионално работно съвещание относно предстоящата зимна пътна обстановка се проведе на 22.10.2014 г. в Областна администрация Сливен. Срещата бе открита от заместник областният управител Огнян Арабаджиев, след което бе водена от Георги Дедов, директор на Областно пътно управление Сливен. Представители на Агенция „Пътна инфраструктура”, на институции и пътноподдържащи фирми от областите Бургас, Стара Загора, Ямбол и Сливен, дискутираха състоянието на пътищата от републиканската пътна мрежа за съответния регион, както и нивото на подготовка на отделните звена.

Ръководители и служители от областни пътни управления, регионални дирекции „Пожарна безопасност и защита на населението”, областни дирекции на МВР и Сектор „Пътна полиция”, областни администрации, както и пътноподдържащите фирми, представиха информация, за готовността си според своите функции и ангажименти.

Срещата премина ползотворно, с маркиране на някои специфични за всяка област проблеми и с обмяна на опит и добри идеи между участниците. Стана ясно, че действията по преминаване в режим на готовност са извършени на територията и на четирите области.

Снимки

работна среща за зимното пътно поддържанеработна среща за зимното пътно поддържане