Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Десислава Танева встъпи в длъжност като министър на земеделието и храните

07 ноември 2014 17:58, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 9 години, брой четения: 2101
---

„Първото и най-неотложно, което трябва да направя е при актуализацията на бюджета да бъдат осигурени средства за животновъдите“. Това заяви на официалната церемония по встъпване в длъжност министърът на земеделието и храните Десислава Танева. Сред приоритетите в работата си министър Танева посочи и стартирането на Програмата за развитие на селските райони и допълни, че всеки, който е част от екипа на министерството трябва да положи собствените си познания и усилия и да работи в полза на обществото и сектора, който обслужва.

 

„Искам земеделските производители да бъдат удовлетворени от администрирането на техните дейности и за мен това би било огромно удовлетворение в работата, която бихме имали във времето като общ екип“, каза още министър Танева.

 

По време на предаването на поста бившият служебен министър на земеделието и храните Васил Грудев изтъкна, че земеделското министерство остава в професионални ръце. „Изключително съм щастлив да предам поста на първия министър жена на Министерство земеделието и храните“, каза още Васил Грудев.

Снимки

---