Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Учител от ГПЗЕ Захарий Стоянов“ със специалната награда „Софроний Врачански“

01 ноември 2014 14:34,
Излъчване: ПГПЗЕ "Захарий Стоянов" преди 9 години, брой четения: 4727
Учител от ГПЗЕ Захарий Стоянов“ със специалната награда „Софроний Врачански“

На 31 октомври 2014 година в РИО-Сливен се проведе празник на духовността за Деня на народните будители. За трета поредна година бе връчена награда на Регионален инспекторат по образование- Сливен в системата на народната просвета по случай Деня на народните будители- „Софроний Врачански”. Грамотите, почетните знаци, както и Специалната награда- плакет „Софроний Врачански” с грамота, бяха връчени от г-жа Бисерка Михалева- Началник на РИО - Сливен. Наградата се връчва за високи постижения или цялостна високопрофесионална дейност в областта на просветата. Присъжда се на директори, учители и педагогически екипи от детските и учебни заведения на територията на Област Сливен.

Педагогическият колектив при ГПЗЕ „Захарий Стоянов“ номинира учителите от катедра „Немски език“ за "Екип на годината- 2014", колегата по английски език Магдалена Енчева за „Млад учител- успешен старт в професията” и Соня Келеведжиева- учител по български език и литература, в категорията „Активни педагози – преди и сега”.

За носител на Специалната награда – плакет „Софроний Врачански” и грамота бе определена г-жа Соня Тенева Келеведжиева - ГПЗЕ „Захарий Стоянов” – гр. Сливен – събрала най-много гласове при тайното гласуване на комисията.

Соня Келеведжиева благодари за високото отличие и сподели: „Благодаря, уважаема госпожо Михалева . Чрез Вас благодаря на комисията, която ми присъжда високата награда, но искам да отправя думи на признателност и към колегите ми от ГПЗЕ „Захарий Стоянов“ за номинацията. Всеки един от тях заслужава признание заради високия си професионализъм и всеотдайност за младите хора на Сливен. Наградата приемам с вълнение и благодарност, приемам я като оценка за труда ми. Искам да я споделя с колегите си и с всички мои ученици, с които заедно вървим по пътя през годините, заедно творим в класната стая, участваме в национални форуми, олимпиади, конкурси, покоряваме върхове и на театралната сцена. Честит празник на всички учители- съвременни български будители.“

Снимки

Учител от ГПЗЕ Захарий Стоянов“ със специалната награда „Софроний Врачански“