Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Мария Белова, ГЕРБ: В приемната ми се поставят въпроси предимно от сферата на земеделието

02 декември 2014 13:30, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 9 години, брой четения: 2018
---

Гражданите, които посещават приемната на народния представител от ПП ГЕРБ-Сливен Мария Белова, поставят въпроси предимно за сектор земеделие. Това стана ясно от интервю на Мария Белова за Канал 6.

„Всеки идва с болката и проблемите си. Посещаемостта в приемната е много голяма. Хората се интересуват най-вече от въпроси, свързани със сектор земеделие – отваряне и приемане на новата програма за 2014 – 2020 г. и отварянето на основните мерки”, каза Белова.

 

Поставят се и лични проблеми, свързани с безработица и социални придобивки. Млади семейства се интересуват от възможностите за инвитро процедури.

„Един от основните акценти в предизборната програма на ГЕРБ беше решаването на проблеми на двойки с репродуктивни проблеми. Бяха заложени безплатен брой процедури до изразяването на медицинско становище за осъществяване на инвитро. Надявам се да мога да помогна на гражданите, които търсят нашата подкрепа и да бъдат доволни от нашата работа”, каза още Белова.

 

Тя увери още, че ще направи всичко възможно, за да продължи традицията, започнала при Десислава Танева за преки контакти с всички браншови организации в сферата на земеделието и да защитава техните интереси. Белова очаква тази седмица да се определи графика на заседанията на Комисията по земеделие и гори в парламента и да започне реалната работа. Народният представител потвърди приоритетите на ГЕРБ за подкрепа на интензивното производство, на животновъдите, на производителите на плодове и зеленчуци, както и на биоземеделието.

Аудио

звук