Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Обръщение на областния управител по повод 3 декември – Международен ден на хората с увреждания

03 декември 2014 09:06,
Излъчване: Област Сливен преди 9 години, брой четения: 816
Димитър Сяров

Приветствам ви по повод Международния ден на хората с увреждания!

Поздравявам ви за това, че сте достойни хора – като всички нас, че всеки ден имате волята да се борите с трудностите, да преодолявате препятствия, а нерядко и да се борите срещу вятърни мелници. Малцина съзнават трудностите, които един човек в неравностойно положение може да има.

Когато и държавата е в труден момент, хората с увреждания са поставени пред още изпитания и въпроси, чудейки се къде и какво ще бъде тяхното място в обществото и в социалната структура на България занапред .

Дни като този са добър повод за представителите на държавната власт, в това число и на областните управители, да изкажат своята готовност да застанат зад всеки български гражданин.

В качеството си на областен управител на област Сливен, аз изказвам своята лична подкрепа и готовност за съдействие по начините, които законът ми отрежда.

Пожелавам на всички вас все по-добър и достоен живот, за който ние, избраните от вас, също ще допринасяме с мисли и действия. Не само в Международния ден на хората с увреждания, а и всеки следващ ден!