Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Митрополит Иоаникий благослови новият областен управител Димитър Сяров

03 декември 2014 11:56,
Излъчване: Област Сливен преди 9 години, брой четения: 867
Митрополит Иоаникий благослови новият областен управител Димитър Сяров

Първата среща с официално лице, която предприе новият областен управител, в желанието да получи благословия за предстоящите си ангажименти на областен управител, бе с Негово Високопреосвещенство Сливенския митрополит Иоаникий.

Дядо Иоаникий прие Димитър Сяров на скромна среща в Митрополията, където му сподели мисли за ценностите и правилният начин за преодоляване на изпитанията в живота. Димитър Сяров сподели, че също се ръководи от духовните добродетели по пътя си, като се надява моралът и вярата да ръководят действията и на останалите, от които зависи съвременната политика в страната ни.

Областният управител изказа своята почит към митрополит Иоаникий и Църквата, като увери Сливенския митрополит, че вратите на поверената му администрация са винаги отворени при нужда от подкрепа. Дядо Иоаникий получи и покана да гостува в институцията, в която от самото основаване на Сливенската областна администрация той е почетен гост и уважаван духовен учител на всеки областен управител.

Митрополитът и областният управител се разделиха с добри пожелания за предстоящите празници и с намерението да направят срещите си традиция.

Снимки

Момент от срещата между митрополита и областния управител