Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливенски учители ще участват в кръгла маса на ГЕРБ за реформата в образованието

03 декември 2014 16:49, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 9 години, брой четения: 1901

Кръгла маса на тема „Реформата в образованието – основа за икономическото развитие на България“ ще се проведе на 4 декември в зала „Изток” на Народното събрание. Инициативата е на Сдружение „Граждани за европейско развитие на България“ в сътрудничество с Представителството на Фондация „Ханс Зайдел“ за България.

 

Модератор на форума ще бъде народният представител от ГЕРБ-Сливен Галя Захариева. По нейна покана в кръглата маса ще участват учители от област Сливен.

На откриването в 10 часа ще присъстват Йорданка Фандъкова, председател на Сдружение „Граждани за европейско развитие на България“, зам.-председател на ПП ГЕРБ и кмет на София, проф. Урсула Менле - председател на Фондация „Ханс Зайдел“ и Румяна Бъчварова, заместник министър-председател по коалиционна политика и държавна администрация.

По време на кръглата маса народният представител от ГЕРБ Милена Дамянова ще представи Проекта на закон за предучилищното и училищното образование.

 

Директори на училища ще споделят впечатления, опит и добри практики, придобити в обучението „Академия за училищни лидери” – НюЙорк 2014 г.”. За опита на младите учители в българските училища и идеи за промяна в полза на достъпа до качествено образование за всяко дете ще представи Евгения Пеева от фондация „Заедно в час”.