Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Успешно реализиран европейски проект за Областна администрация Сливен

17 декември 2014 14:17,
Излъчване: Област Сливен преди 9 години, брой четения: 702
Успешно реализиран европейски проект за Областна администрация Сливен

На 17.12.2014 г. в Областна администрация Сливен се състоя заключителната пресконференция по проект, финансиран по Оперативна програма „Административен капацитет”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

Областният управител Димитър Сяров откри пресконференцията, на която присъства и целият екип на администрацията. Сяров приветства служителите и изрази удовлетвореността си от за това, че те вече прилагат на практика новостите, които са усвоили по време на различните обучения. Областният управител заяви, че възнамерява поверената му администрация да използва и други възможности за участие в програми и проекти на Европейския съюз, които биха могли да бъдат от полза в работата на администрацията занапред.

По реализиране и координиране на дейностите по проекта работиха Женя Андонова, Петя Качарова и Стела Стоянова от Областна администрация Сливен.

Петя Качарова – главен експерт в администрацията, представи поотделно всяко едно от обученията, след което изрази благодарност към ръководството на администрацията за оказаната подкрепа и за готовността да се работи отново по европейски програми.

„Реализираният от Областна администрация Сливен проект „Повишаване професионалната компетентност и ефективност на служителите в Областна администрация Сливен“ постигна целите, които бяха поставени предварително.

Осъществяването на дейностите по проекта допринесе, както за развитие на професионалните компетентности, подобряване на служебното изпълнение и ефективността на екипните отношения на служителите, така и за тяхното личностно развитие.”, каза още Качарова.

В рамките на проекта бяха реализирани няколко вида обучения, според длъжностите на служителите:

- Комуникационни стратегии и изграждане на публичен образ.

- Държавен протокол;

- Предварителна и последваща оценка на въздействието ;

- Стилистика в нормативните актове и наредби ;

- Обучение по ключови компетентности: екипна и лична ефективност ;

- Надграждащо обучение по английски език .

Снимки

Представяне на проекта от Петя КачароваУспешно реализиран европейски проект за Областна администрация Сливен