Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

УСПЕХИ ЗА МАЛКИТЕ ХУДОЖНИЦИ ОТ СОУ"ЙОРДАН ЙОВКОВ"

18 декември 2014 14:13,
Излъчване: СУ "Й. Йовков" (X) преди 9 години, брой четения: 2137

Малките художници от СОУ „Йордан Йовков”, с преподавател г-н Бурхан Капсъзов, продължават с успехите и тази учебна година. За по-малко от месец те спечелиха отличия от участието си в три конкурса по изобразително изкуство.

Вчера, на 17.12.2014 г., в зала „Сирак Скитник” се проведе официалното награждаване на приключилия Национален конкурс за коледна картичка „Весела Коледа за всички”. Конкурсът беше организиран от Художествена галерия „Димитър Добрович” – Сливен, фирма „Сименс”, Сливенска Митрополия и вестник „Сливенско дело”. Повече от 5000 картички, участващи в конкурса, ще бъдат предоставени на социалния патронаж в Сливен, Котел, Нова Загора и Твърдица, на домове за стари хора и хора в неравностойно положение, на болници и центрове за работа с деца. Сред наградените с грамоти участници бяха и нашите седмокласнички Ебру Шефкет и Мелтем Башева.

Само преди седмица други наши ученици донесоха награди за своите творби. На традиционния коледен конкурс за рисунка на тема „Коледни вълшебства”, организиран от Национална художествена гимназия-Сливен, в различните възрастови групи Златин Костадинов от 7б клас бе отличен с втора награда, Ралица Савова от 7б – трета награда, поощрения са за Димитър Гурков от 7а (група-7 кл) и Ирен Георгиева от 6а (група-6 кл).

По случай 30 години от създаването на Спортно училище ”Димитър Рохов” на 26.11.2014 г. в присъствието на директори на сливенските училища и други официални лица бяха наградени участниците в Общоградски конкурс за рисунка на тема: „Моето училище”, „Спортът, моят живот”.

Наградени ученици от СОУ „Йордан Йовков” са:

1 група -5 кл.

III-то място – Гергана Димитрова -5а кл,

2 група – 6 кл.

I-во място- Ахмед Илхан Идириз -6а кл,

поощр. Димитър Стоянов Кръстев -6а кл.,

3 група -7 кл.

I-во място- Златин Костов Костадинов -7б кл,

поощр. Илиян Диянов Радилов -7бкл.,

4 група – 8 кл.

II-ро място - Иванина Стефанова -8а кл.,

 

Мили деца, ние - Вашите учители, родители и приятели се радваме на Вашите награди и Ви пожелаваме нови успехи!

Снимки

                  НХГ -ДДНХГ -ДД         спортно училищеспортно училище   спортно училищеспортно училищеспортно училищеспортно училищеспортно училищеспортно училище