Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Заместник областният управител Веска Вълчева взе участие в тържествена церемония на Община Нова Загора

19 декември 2014 13:46,
Излъчване: Област Сливен преди 9 години, брой четения: 764
Тържествена церемония на Община Нова Загора

На 18 декември 2014 г. в новозагорския Клуб на културните дейци Община Нова Загора проведе свое ежегодно награждаване, в което взе участие и заместник областният управител Веска Вълчева. Други официални лица на церемонията бяха кметът на общината Николай Грозев, народният представител Галя Захариева, председателят на Общински съвет Нова Загора – д-р Константин Тачев, присъстваха и представители на местни институции, медии и граждани. Темата на церемонията беше ежегодното награждаване на най-значимите постижения и личности.

Новото през тази година е наградата, която се дава за висок принос в развитието на културата. Отличеният беше Енчо Енчев – художествен ръководител на ДЮФА „Загорчета”, който получи своя плакет лично от заместник областния управител Веска Вълчева. Тя го приветства за заслуженото отличие и му пожела още дълги години да предава родолюбивия си дух и трудолюбието си на младите хора.

Призът „Личност на 2014 година” получи кметът на Община Нова Загора – Николай Грозев, който благодари за наградата, но най-вече за това, че заслугата за добрите постижения в града са резултат от това, което прави всеки служител от неговия екип, общинските съветници, представителите на бизнеса, медиите и гражданите на Нова Загора. Кметът изказа и своята признателност за това, че с общи усилия новозагорци са успели да превърнат града си в едно по-красиво, по-сигурно, по-спокойно и по-желано място за живот.

Снимки

Тържествена церемония на Община Нова ЗагораТържествена церемония на Община Нова Загора