Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител Димитър Сяров изрази готовността си за съдействие към всички регионални структури

13 януари 2015 12:15,
Излъчване: Област Сливен преди 9 години, брой четения: 646
Среща на Димитър Сяров с директорите на регионални структури

На 13.01.2015 г. в Областна администрация Сливен се проведе среща на ръководителите на регионални структури в област Сливен с областния управител и неговите заместници.

Оглавяващите регионални, областни и общински структури представиха пред областния управител спецификата на своята дейност, както и приоритети на поверените им институции за 2015-та година.

Въпрос на кратно време е в Областна администрация Сливен да пристигнат всички доклади за изминалата година, въз основа на които ежегодно областният управител получава пълна информация за това какво е свършено и какви дейности са заложени за предстоящия планов период.

Димитър Сяров използва възможността да благодари лично на директорите на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи, Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението”, Регионална здравна инспекция Сливен, Областна дирекция „Безопасност на храните”, Областно пътно управление и други структури, които са проявили висок професионализъм и са реагирали своевременно при изпитанието, предизвикано от наводненията в края на миналата година.

Димитър Сяров увери присъстващите, че като областен управител е на разположение не всеки един от тях, когато е необходимо своевременно да бъдат решени въпроси, включени в неговите правомощия.

В края на срещата, която Димитър Сяров възнамерява да провежда на всеки три месеца, той пожела 2015-та година да бъде по-успешна и ползотворна. „Сигурен съм, че все по-добрата работа на институциите, чийто представители сме се събрали днес тук, е сигурен фактор, влияещ за подобряване на благосъстоянието на жителите в област Сливен”.