Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ФОРУМ „ДА ИЗБЕРЕМ БЪДЕЩЕ”

14 януари 2015 07:51,
Излъчване: ОУ "П. Хитов" (VII) преди 9 години, брой четения: 2055
abc

На 13.01.2015 г., в ОУ “П. Хитов”се проведе форум „Да изберем бъдеще”, организиран от Център за кариерно ориентиране – Сливен и с любезната подкрепа на ръководството на училището в лицето на г-жа Виолета Пенчева.

Сформираните екипи от 7а, 7б, 8а класове презентираха професиите

ЖУРНАЛИСТ, ПРОГРАМИСТ И ЕКОЛОГ.

Гости на форума бяха Ивелина Николова – еколог от Природен парк „Сините камъни” и журналистът Симеон Симеонов от местната телевизия Канал 6, които разказаха от първо лице за избора на своите професии.

Гостите споделиха с учениците за мотивацията и предизвикателствата за избора на професиите, за уменията и качествата, които трябва да притежава и развива човек в професионалния си път.

„Всеки изправен пред избора на професия трябва да помни, че най-подходяща професия не е най-модерната, нито най-скъпо платената, а онази която отговаря на интересите, уменията, способностите на личността. Вглеждайте се и се вслушвайте в себе си, докато обмисляте определени възможности” – беше посланието на г-жа Дончева в края на форума.

Г-жа Виолета Пенчева поздрави всички участници и им пожела успешно завършване на учебната година и сбъдване на мечтите.

Снимки

abcdabcdeabcfefbaby7 oUDECATA GOSTITEIWELINAGRAMOTA 1GRAMOTA 2GRAMOTA 3GRAMOTA 4GRAMOTA 5GRAMOTA 6GRAMOTA 7GRAMOTA 8GRAMOTA 9GRAMOTA 10