Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Димитър Сяров се срещна с представители на местната власт

14 януари 2015 15:26,
Излъчване: Област Сливен преди 9 години, брой четения: 674
Димитър Сяров се срещна с представители на местната власт

На 14.01.2015 г. областният управител Димитър Сяров и неговите заместници Веска Вълчева и Камен Костов бяха домакини на среща с представители на общините от област Сливен.

Кметът на община Нова Загора Николай Грозев, председателят на Общински съвет Котел Христина Чолакова, заместник-кметът на Сливен Румен Стоилов , заместник-кметът на Котел Детелина Адамова и служители на областната и общинските администрации проведоха първата си за тази година съвместна работна среща, на която се обсъдиха общото състояние и някои конкретни трудности, стоящи пред общините в Сливенска област.

„Имам силното желание отношенията между областната и общинските администрации в област Сливен да прераснат в най-доброто възможно сътрудничество – всички ние сме на тези постове именно за да бъдем полезни на обществото и да следим за законосъобразността и използването на най-добрите възможности, които са налични в област Сливен!”, изрази намеренията си областният управител.

Представителите на местната власт от региона имаха възможност да изложат своите проблеми лично пред него, заместник областните управители и в присъствието на главния секретар и главния юрисконсулт на Областна администрация Сливен. Сяров се ангажира да съдейства и екипът на Областна администрация Сливен да бъде на разположение по всеки случай, който е отнесен към него или подаден в деловодството на администрацията.

В края на срещата областният управител връчи на присъстващите поздравителни адреси – между 14-ти и 21-ви януари и четирите общински града от област Сливен отбелязват своето Освобождение.

Снимки

Димитър Сяров се срещна с представители на местната властДимитър Сяров се срещна с представители на местната властДимитър Сяров се срещна с представители на местната властДимитър Сяров се срещна с представители на местната власт