Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Работна среща между председателя на Общинския съвет Сливен и областния управител на Област Сливен

15 януари 2015 16:42, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Общински съвет - Сливен преди 5 години, брой четения: 351
Работна среща между председателя на Общинския съвет Сливен и областния управител на Област Сливен

По покана на г-жа Мария Григорова се проведе среща в кабинета на председателя на Общинския съвет, на която присъстваха областния управител г-н Димитър Сяров и заместник-областните управители г-жа Веска Вълчева и г-н Камен Костов.

Целта на срещата беше да се обсъдят актуални проблеми в Сливен и региона с оглед възможностите за съгласуване дейностите на двете институции по решаването на тези проблеми. Особено място в разговорите беше отделено на състоянието на транспорта в гр. Сливен и перспективите за въвеждането на синя зона.

Санирането на жилищни сгради беше друга тема, която понастоящем предизвиква повишен интерес от страна на сливенските граждани.

Дискутирани бяха продажбата на гори, статутът на Държавен куклен театър – Сливен, който функционира, плащайки наем на настоящия притежател на собствеността.

След като община Сливен стана собственик на имотите, прехвърлени от държавата, сред които Минерални бани и сградата на Популярна банка, на дневен ред е необходимост от съгласуване на усилията за намиране на най-добро решение за управление и разпореждане с тези имоти.

На 22 януари предстои посещение на президента на Република България и по този повод двете институции обмениха информация за подготовката на това събитие.

Областният управител г-н Димитър Сяров връчи на г-жа Мария Григорова поздравителен адрес от името на областна администрация Сливен по случай 137-та годишнина от Освобождението на Сливен.

Снимки

Работна среща между председателя на Общинския съвет Сливен и областния управител на Област СливенРаботна среща между председателя на Общинския съвет Сливен и областния управител на Област Сливен