Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Георг Георгиев: Благодарение на правителството на Бойко Борисов промените в страната ни стават всеки ден

19 март 2015 16:35, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 9 години, брой четения: 1573
---

Благодарение на правителството на Бойко Борисов промените в страната ни стават всеки ден. Това заяви председателят на МГЕРБ и народен представител от ГЕРБ Георг Георгиев пред младежи от Перник и Радомир, които бяха на посещение в Народното събрание.

Георгиев подчерта пред младежите, че предстоят изключителни важни избори. „Ние, младежите от ГЕРБ, трябва да сме дейни и да покажем, че имаме воля за работа, защото начинът, по който се развиват градовете ни е показател за работата на кметовете от ГЕРБ“, категоричен бе той. Лидерът на МГЕРБ обобщи, че няма друга младежка политическа организация в страната ни, която да може да се похвали с народни представители, общински съветници, кметове и евродепутати.

Георг Георгиев дискутира с младежите от Перник актуални теми. Най-обсъждано бе приемането на Закона за доброволчеството и Закона за предучилищното и училищно образование. „На първо четене бе приет Законът за училищното и предучилищното образование. Скоро ще започне реформата във висшето образование“, заяви народният представител. Георгиев подчерта, че това са процеси, които са отлагани от предишното управление на страната ни. „Реформата във висшето образование е задължителна, защото тя касае, не само нас, но и нашите бъдещи деца“, категоричен бе лидерът на МГЕРБ.

Пред младежите от Перник Георг Георгиев заяви още, че Младежи ГЕРБ ще проведат събрания в цялата страна в периода от 17-ти до 26-ти април. “На всяка среща ще присъстват членове на Националния изпълнителен съвет на младежи ГЕРБ“, посочи той.