Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

УСМИХНИ СЕ И СВЕТЪТ ЩЕ СЕ УСМИХНЕ И НА ТЕБ!

20 март 2015 15:07, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 9 години, брой четения: 2133
УСМИХНИ СЕ И СВЕТЪТ ЩЕ СЕ УСМИХНЕ И НА ТЕБ!

Организацията на обединените нации обявява 20 март за Международен ден на щастието през 2012 г. Тази година ООН посвещава този ден на музиката и приканва всички да направят своето послание, чрез своя любима песен. Датата не е случайно избрана – това е моментът на пролетно равноденствие, т.е на изравняване на деня и нощта. Това носи послание за баланс, равноправие, мир и стабилност по целия свят. Целта на Международния ден на щастието е да насърчава държавите да отдават по-голямо значение на стремежа към щастие и благоденствие; да припомни, че всеки заслужава шанс за щастлив и здравословен живот. Щастието е в основата на човешките желания и е ключов фактор, както за определянето на качеството на живот на всеки един човек, така е и важна мярка за определяне успеха на всяка една страна.

С голямо желание учители и ученици при ОУ „Елисавета Багряна” подкрепиха международната кампания. Те отбелязаха празника с народни и Зумба – финтес танци. По инициатива на Ученическия съвет при училището беше изготвено табло, изразяващо щастието според децата и послание: „Усмихни се и светът ще се усмихне на теб”. Учениците от седми клас написаха прекрасни есета на тема: „Какво за мен е щастието?” и „Щастлив ли е съвременният човек?”.

Честит празник! Бъдете щастливи!

Снимки

УСМИХНИ СЕ И СВЕТЪТ ЩЕ СЕ УСМИХНЕ И НА ТЕБ!УСМИХНИ СЕ И СВЕТЪТ ЩЕ СЕ УСМИХНЕ И НА ТЕБ!УСМИХНИ СЕ И СВЕТЪТ ЩЕ СЕ УСМИХНЕ И НА ТЕБ!УСМИХНИ СЕ И СВЕТЪТ ЩЕ СЕ УСМИХНЕ И НА ТЕБ!УСМИХНИ СЕ И СВЕТЪТ ЩЕ СЕ УСМИХНЕ И НА ТЕБ!УСМИХНИ СЕ И СВЕТЪТ ЩЕ СЕ УСМИХНЕ И НА ТЕБ!УСМИХНИ СЕ И СВЕТЪТ ЩЕ СЕ УСМИХНЕ И НА ТЕБ!УСМИХНИ СЕ И СВЕТЪТ ЩЕ СЕ УСМИХНЕ И НА ТЕБ!УСМИХНИ СЕ И СВЕТЪТ ЩЕ СЕ УСМИХНЕ И НА ТЕБ!