Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Заместник областният управител Веска Вълчева беше гост на IV ученически театрален фестивал в Нова Загора

04 април 2015 16:30,
Излъчване: Област Сливен преди 9 години, брой четения: 728
IV ученически театрален фестивал в Нова Загора

На 01.04.2015 г. заместник областният управител Веска Вълчева гостува на превърналият се в традиционен за Нова Загора ученически теартален фестивал. Г-жа Вълчева използва възможността да се срещне лично с участниците и да разговаря с ръководителите на ученическите театрални състави, както и да ги поздрави от името на областния управител Димитър Сяров. Тя изрази своето възхищение от таланта и труда, който си личи, че всички учасници са вложили, за да получат заслужено аплодисментите на очарованата публика.

Учасниците пресъздадоха за своите зреители както известни произведения от български и чужди класици, така и по-малко познати, но също толкова интересни модерни произведения.

Продължилите няколко дни актьорски изяви на деца от различни краища на България даде възмжност за обмяна на опит, нови запознанства и обсъждане на различни възможности за нови срещи и съвместни дейности между театралните трупи.

Снимки

IV ученически театрален фестивал в Нова ЗагораIV ученически театрален фестивал в Нова ЗагораIV ученически театрален фестивал в Нова Загора