» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Заместник областният управител Веска Вълчева беше гост на IV ученически театрален фестивал в Нова Загора

04 April 2015 16:30,
Emission of: District Sliven 9 years ago, number of readings: 709
IV ученически театрален фестивал в Нова Загора

На 01.04.2015 г. заместник областният управител Веска Вълчева гостува на превърналият се в традиционен за Нова Загора ученически теартален фестивал. Г-жа Вълчева използва възможността да се срещне лично с участниците и да разговаря с ръководителите на ученическите театрални състави, както и да ги поздрави от името на областния управител Димитър Сяров. Тя изрази своето възхищение от таланта и труда, който си личи, че всички учасници са вложили, за да получат заслужено аплодисментите на очарованата публика.

Учасниците пресъздадоха за своите зреители както известни произведения от български и чужди класици, така и по-малко познати, но също толкова интересни модерни произведения.

Продължилите няколко дни актьорски изяви на деца от различни краища на България даде възмжност за обмяна на опит, нови запознанства и обсъждане на различни възможности за нови срещи и съвместни дейности между театралните трупи.

Photos

IV ученически театрален фестивал в Нова ЗагораIV ученически театрален фестивал в Нова ЗагораIV ученически театрален фестивал в Нова Загора