Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Националното състезание по творческо писане на английски език

21 април 2015 13:35,
Излъчване: ПГПЗЕ "Захарий Стоянов" преди 9 години, брой четения: 2774

Милица Русева, ученичка от 9 „в” клас на ГПЗЕ „Захарий Стоянов“ – Сливен спечели трето място в своята категория на Националното състезание по творческо писане на английски език!

Състезанието се проведе на 09.02.2015г. в нашето училище. Всички съчинения бяха оценени от жури, съставено от американски и български съдии. Състезанието и тази година беше много оспорвано, но същите се справиха с трудната задача да изберат най-талантливите и креативни творби.

Можете да намерите списъка с имената на победителите на http://www.creativewriting-bg.com/assets/2015-National-Results.pdf

Съчиненията на класираните от първо до трето място ще бъдат публикувани на сайта http://www.creativewriting-bg.com/, за да могат да бъдат прочетени от всички настоящи и бъдещи участници в състезанието, както и от други любители на английския език и творческото писане.

Всички ученици-победители са поканени на церемонията по награждаването, която ще се състои в Американския Университет в Благоевград на 25 април. Поздравления за Милица и за нейната учителка Магдалена Енчева.

Пожелаваме им много нови успехи и творческо мислене.