Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Цветан Цветанов ще присъства на Парламентарния форум за разузнаване-сигурност Виена

05 май 2015 11:27, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 8 години, брой четения: 1433
Цветан Цветанов

Председателят на Парламентарната група на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов ще присъства на Парламентарния форум за разузнаване-сигурност, който ще се проведе на 6-ти и 7-ми май 2015 година във Виена. На мероприятието ще присъства и народният представител от ГЕРБ Димитър Лазаров, председател на парламентарната Комисия за контрол над службите за сигурност, прилагането и използването на специални разузнавателни средства и достъпа до данните по Закона за електронните съобщения.

На 5-ти май /вторник/ Цветан Цветанов и Димитър Лазаров ще поднесат венец пред обновения паметник на българските офицери, загинали в Балканската и в Първата световна война (1912 – 1918 г.). Откриването на реновирания паметник ще се състои в Централния гробищен парк, град Виена. На мероприятието, на което ще бъде отслужена панихида в памет на загиналите, е поканена българската общност в Австрия.

В Парламентарния форум за разузнаване-сигурност Виена се очаква да вземат участие заместник-председателят на Европейската комисия (ЕК) г-н Франс Тимерманс, председателят на Конституционния съд в Австрия г-н Герхард Холцингер, ръководителят на Комисията по разузнаване към Камарата на представителите на САЩ г-н Девън Нунс, председателят на Групата по тероризъм и неконвенционални военни действия към Конгреса г-н Робърт Питингер, г-н Джовани Бутарели – ръководител на Европейския надзорен орган по защита на данните, началникът на Антитерористичната дейност към ООСЕ г-н Томас Вухте, както и представител на американската Комисия по надзор за спазване на неприкосновеността на личния живот и гражданските свободи. Участниците във форума ще се срещнат с председателя на Австрийския национален съвет г-жа Дорис Бурес.