Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Народните представители от ГЕРБ-Сливен подариха книги на библиотека „Сава Доброплодни”

11 май 2015 15:40, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 8 години, брой четения: 1613
---

Народните представители от ГЕРБ-Сливен Мария Белова и Галя Захариева подариха книги на Регионалната библиотека „Сава Доброплодни” в първия ден на 17-я Национален фестивал на детската книга. Книгите са нови издания на „История славянобългарская” и „Рибния буквар”.

 

Депутатите присъстваха на официалната церемония по награждаването на участниците в литературния конкурс и конкурс за рисунка на тема „Библиотеката – моят остров на съкровищата. Мария Белова награди победителите в категория „проза”, Галя Захариева – в категория „рисунка”, а председателят на Държавната агенция за закрила на детето Ева Жечева награди отличените млади поети.

 

Откриването на 17-я Национален фестивал на детската книга” беше в 10 часа днес във фоайето на Драматичен театър „Стефан Киров”. Сред гостите беше народният представител Мария Белова. Тя изрази задоволство от провеждането на фестивала и поздрави лично директора на библиотеката Росица Петрова, която е създател на проявата. Фестивалът се провежда под почетния патронаж на вицепрезидента на България Маргарита Попова.

Снимки

---------