Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Ръководството на ЖГЕРБ-Сливен участва в национален форум

18 май 2015 15:20, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 8 години, брой четения: 1608
---

Ръководството на Жени ГЕРБ-Сливен присъства на Национална политическа академия на ЖГЕРБ на тема „Местни избори в условията на коалиция“ в Шумен.

„Изключително полезна среща за ръководствата на всички областни структури на Жени ГЕРБ. Този национален форум е традиционен модел на обучение, благодарение на който се повишава информираността ни за политиките на партията и се осъществява много добра връзка между изпълнителната и законодателната власт. Така опознаваме колегите си от страната, обменяме идеи и добри практики, реализирани в полза на обществото”, заяви Галина Вучкова – член на НИС на ЖГЕРБ и общински съветник от партията в Сливен.

 

Политическата академия беше открита от председателя на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов. Той заяви, че ГЕРБ ще се яви самостоятелно на предстоящите местни избори и се надява партията да получи широка обществена подкрепа. Цветанов е убеден, че ГЕРБ ще бъде най-силно изразената системна политическа партия, която в последните 8 години е побеждавала, благодарение на добре изградените си структури.

 

Според Галя Вучкова самостоятелното явяване на изборите доказва за пореден път силата на ГЕРБ, смелостта да управлява и да носи отговорност. „Доказателство са резултатите на нашите кметове по места. Те работят, създават и градят. Винаги сме имали ясна политическа програма и изпълняваме обещанията към своите избиратели. Така ще бъде и на предстоящите местни избори”, допълни Вучкова.

Гост на форума беше министърът на земеделието Десислава Танева, която приветства участниците във форума и сподели добри практики, реализирани от ГЕРБ-Сливен.