Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Народният представител Мария Белова с поздравление за юбилей на детска градина в Сливен

21 май 2015 11:12, Връзки с обществеността
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 8 години, брой четения: 1636
---

Народният представител от ПП ГЕРБ-Сливен Мария Белова изпрати поздравителен адрес на Целодневна детска градина „Синчец” в кв. „Клуцохор” по повод 50 години от нейното създаване.

„Изразявам своето дълбоко уважение към Вашата работа, към всеотдайната грижа, която полагате за Вашите възпитаници и им помагате да опознаят света, да различават доброто от злото, да направят първите стъпки към познанието”, пише в поздравителния адрес.

На 20 май в зала „Зора” се състоя концерт на възпитаниците на детската градина. На събитието присъства областният организационен секретар и общински съветник от ГЕРБ Керанка Стамова. „Залата беше препълнена, имаше правостоящи и концертът беше прекрасен. Децата на „Клуцохор” пяха и танцуваха, а на финала изпълниха съчетание на фона на песента на Крисия „Планетата на децата”, каза Керанка Стамова. Директорът Мария Христова поздрави децата и родителите и благодари на всички, които са помогнали, за да се проведе тържеството.

ЦДГ "Синчец" е разположена в най-стария квартал на Сливен – кв. „Клуцохор”. Тя се помещава в две сгради, а децата възрастово са разпределени в седем целодневни и две полудневни групи.

Снимки

---------------